Bygg din egen bil - verkstäder för barn på sommarlovet

Denna vecka och nästa håller vi i små verkstäder där barn bjuds in för att få testa bygga sina egna motordrivna leksaksbilar! Vi har allt material och visar hur du ska göra och inga förkunskaper behövs.

Vi håller under tisdagarna (27/6, 4/7) till på Hamnmagasinet (V. Strandgatan 4, Umeå) och under onsdagarna (28/6, 5/7) i Spacet - våra egna lokaler - på Fabriksgatan 8b (kv). Det hela avslutas den 6 juli med att alla bilar får tas med på en slutuppvisning med tävlingsbana på Hamnmagasinet, 13.00-16.00! Viss tid finns i början för att bygga och fixa till sin bil innan slutuppvisningen.

Vi har allt material som behövs för att bygga enkla leksaksbilar som kan se ut lite hur som helst – bara du eller någon som är med dig kan hantera en smältlimspistol! Deltagandet och materialet är gratis för alla i åldrarna 6-15 år. Det finns ett begränsat antal byggsatser tillgängliga – om det tar slut annonserar vi detta på vår hemsida!

Verkstäderna genomförs med hjälp av föreningsbidrag för sommaraktiviteter från Umeå kommun.