Cryptoparty 3 - inbjudan

Goda nyheter för dig som vill lära dig hur din kommunikation kan hållas undan från NSA, FRA och andra obehörigas avlyssning! Det är återigen dags för ett cryptoparty i Umeå, organiserat av oss i Umeå Hackerspace.

Kvällens program är inte i detalj bestämt än, men dörrarna kommer vara öppna från 18.00 och framåt, med lite korta presentationer planerade om säkerhet generellt, och övervakningsskydd specifikt. Därefter kommer vi i vanlig ordning bryta upp i lite mindre stationer, där olika tekniker kommer att demonstreras.

Specifikt kommer det finnas folk i närheten som kan hjälpa till med följande verktyg (listan kan utökas):

Vi kommer denna gång att hålla till i vår lokal i källaren på Fabriksgatan 8B, och vi öppnar som sagt dörrarna kl. 18.00 torsdag den 19:e december

Väl mött den 19:e!